Κανονισμοί Ver 1.0

Τι να φέρετε μαζί σας
  • Μέσο επικοινωνίας με τους συμπαίκτες σας (κινητό, ασύρματος ή οτι άλλο σκεφτείτε!).
  • Φακό, φώς ή κατι παρόμοιο ίσως χρειαστεί γιατί το απόγευμα κάποια στιγμή γινεται βράδυ ;)
  • Πατίνι, ρόλερ, ποδήλατο αν σας βολέυει :) (απαγορεύονται οι μηχανοκίνητοι τρόποι μεταφοράς).
Βασικοί Κανόνες
Ορίζονται οι ομάδες με τυχαίο τρόπο έχοντας ίσο αριθμό ατόμων. Δίνεται 10' οργάνωσης και ορισμού εκπροσώπου και εξηγούνται σε όλους οι κανόνες.

Άλλο ένα 10' οργάνωσης των ομάδων κ ορισμών των θέσεων της σημαίας και μετα το 10' αυτό μπορούν οι παίκτες να προχωρήσουν στην αντίπαλη πλευρά.

Σημαίες
Οι σημαίες πρέπει να τοποθετηθούν στην γωνία 2 δρόμων χωρίς να είναι κάποιος απο αυτούς άκρη περιοχής. Μακρία επίσης απο εμπόδια (κάδοι, παγκάκια κλπ.) σε καθαρό μέρος.

Προστατεύοντας την σημαία
Μόνο 3 το πολύ άτομα μπορούν να προστατεύουν ταυτόχρονα την σημαία τους. Πρέπει επίσης να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 5~6 μέτρων (3 δρασκελισμούς) απο την σημαία. Η απόσταση θα ορίζεται με spray ή κιμωλία απο τους κριτές πρίν την έναρξη του παιχνιδιού.

Αιχμαλωσία
  1. Αν βρίσκεσαι στην εχθρική περιοχή και σε ακουμπήσει ένας εχθρικός παίχτης τότε σε συνοδεύει ο παίκτης μέχρι την ουδέτερη περιοχή (ο δρόμος αναμεσα στις 2 περιοχές) κ μόνο όταν περάσεις στην δικία σου περιοχή μπορείς να ξανακάνεις επίθεση στην εχθρική.
  2. Αν βρίσκεσαι στην εχθρική περιοχή και σε ακουμπήσουν 2 εχθρικοί παίχτες ταυτόχρονα αιχμαλωτίζεσαι και ακολουθείς έναν απο τους δύο προς την φυλακή μια ορισμένη περιοχή απο την αντίπαλη ομάδα κ απο τους κριτές. Απελευθερωνεσαι μόνο όταν σε ακουμπήσει φίλιος παίκτης.
Πιάσημο της σημαίας
Μια σημαία θεωρείται πιασμένη κ καταχωρείται πόντος όταν ένας παίκτης την έχει στα χέρια του μαζί με την δικία του στη βάση του παρουσία κρίτη. Τότε πλησίαζουν όλοι προς την ουδέτερη ζώνη για ενημέρωση κ ξαναξεκινάει το παιχνίδι!

Παρανομίες, Παρατυπίες
Οι κριτές θα είναι πάντα κάπου εκεί κοντά, άλλα ας έχουμε υπ'όψιν μας οτι η τήρηση των κανονισμών είναι για την δικία μας διασκέδαση οφέλημη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poioi tha einai oi krites???????
o_e_o???

Papadeas Pierros είπε...

Κριτές θα είναι δύο που προσφέρθηκαν να είναι...Δεν υπάρχει θέμα ευνόησης καποιας ομάδας καθώς εχουν απλα ρόλο παρατηρητή και είναι ΔΥΟ...Επίσης οι ομάδες είναι τελείως τυχαιές. Τώρα αν κάποιος ενδιαφέρεται οικιοθελώς να γίνει κριτής ας μου στείλει ενα mail γιατί τα παιδιά που έχουμε αγγαρέψει θα θέλαν να παίξουν.